Kezdőlap » Szállás

Lázár Lovaspark

A Lázár Lovaspark 9 hektáros területe Budapesttől 35, Gödöllőtől 5 km-re, festői természetvédelmi környezetben, Domonyvölgyben található.

Lázár Lovaspark

Gyermekes családok számára  élmény kirándulásra, cégek részére csapatépítő vagy családi nap helyszínként, ifjú párok számára az „álom esküvő” megrendezésére nyújt csodálatos környezetet. Születésnapok, családi események otthonos megünneplésére is gyakran választanak minket.

2021-ben felújított Tornácos csárdánkban vagy tágas teraszainkon, minden szombat és vasárnap délben, korlátlan büféasztalos ebéddel várjuk vendégeinket a biztonsági szabályok teljeskörű betartásával. Bőséges, házias ízvilágú ételeink kóstolásán kívül, színes programokkal szórakoztatunk kicsiket és nagyokat. A magyar lovas hagyományokat felidéző lovassal, erdei kocsikázással, pónilovaglással, játszótérrel és népi játékokkal.

Kis állatparkunkban, mint a „nagymama udvarán” megismerkedhetnek az őshonos háziállatokkal. Lazareum  nevű múzeumunk, látványos filmekkel és kiállítással mutatja be a kocsi, a magyar lovassport és a Lázár testvérek sportpályafutásának történetét.

A fogathajtó világbajnokok 9 hektáros parkja és három különböző stílusú csárdája a céges csapatépítő programokon kívül felejthetetlen esküvők helyszíne is.

Ezeket is ajánljuk még

Szabadság Tér

A Virágos Magyarországért verseny szervezőbizottsága és a Magyar Turizmus Zrt. 2012-ben Gödöllő megújult főterének ítélte a „Magyarország legszebb főtere” díjat....

Részletek

Hungaroring

Klasszikus. Ez az a jelző, amelyet az utóbbi években megkapott vagy inkább kiérdemelt a Hungaroring. Az idestova három és fél...

Részletek

Pálmaház

A Gödöllői Királyi Kastély parkjában található a Pálmaház Kertészet és Herbárium. Különlegessége a hat, különböző stílusban kialakított mintakert. A Pálmaház...

Részletek

Hírlevél