Kezdőlap » Urbango Szabadtéri Kincsvadászat

Urbango Szabadtéri Kincsvadászat

Az Urbango egy különleges szabadtéri programot kínál , mely egy városnéző sétával vagy kerékpározással ötvözött kincskereső kaland . Izgalmas feladatokkal fűszerezett kültéri játék, ahol a játékosok nem tudják előre, hogy mi segíti őket hozzá a következő állomások, majd végül a cél megtalálásához. A sétát és a Gödöllőhöz kapcsolódó információkat a feladványok megfejtése tesz még érdekesebbé, mely a csapattagokat arra ösztökéli, hogy közösen gondolkodjanak, és jó hangulatban töltsenek el egy kellemes délelőttöt vagy délutánt.

Urbango

Leírás

A résztvevők 3-7 fős csapatot alkotva küzdenek meg a feladatokkal. A játék elején a résztvevők kapnak egy kezdőcsomagot, amely a „kincskereső felszereléseket” tartalmazza.  Ebben sok minden megtalálható, turisztikai információk, térkép, és olyan tárgyak is, amelyek eleinte akár feleslegesnek is tűnhetnek, de a játék során mindenre szükség lesz. A feladatok között vannak logikai jellegűek, és olyanok is, amikor az adott helyen kell megkeresni egy tárgyat vagy egy információt.

A végállomás ismeretlen, ezt csak akkor tudják megtalálni a csapatok, amennyiben az összes feladatot helyesen megfejtették. Ha a csapat valahol esetleg elakad, a játékosok egy mobiltelefonos applikáción keresztül tudnak segítséget kérni , vagy szükség esetén akár telefonon beszélve is, amihez egy folyamatosan elérhető helpdesk működik.

Urbango Szabadtéri Kincsvadászat

Ezeket is ajánljuk

Megosztás:

Több, mint ötven látnivaló adatai érhetőek el a Gödöllő GUIDE@HAND fejlesztésnek köszönhetően.
Töltse le ingyenes szolgáltatásunkat!

Turisztikai Egyesület Gödöllő