Kezdőlap » Veres 1 Színház, Veresegyház

Veres 1 Színház, Veresegyház

Veresegyház és vonzáskörzetének színházszerető polgárai hívták életre ezt a színházat, mely már 500,000 nézőt szolgált feledhetetlen produkcióival. A színház célja a minőségi szórakoztatás – saját bemutatóit és budapesti színdarabok vendégjátékait egyesíti kínálatában. A színház a házigazdája és egyben alapítója a Mézesvölgyi Nyár szabadtéri színházi fesztiválnak is. veres1szinhaz.hu | mezesvolgyinyar.hu

2024. február 1-től március 15-ig technikai szünetet tartunk, mely alatt épülünk, szépülünk, hogy újult erővel nyissuk meg kapunkat és fogadjuk visszatérő és új vendégeinket a 2024-es szezonban.

…………………….

Leírás

Gyermekes családok számára, élmény kirándulásra, cégek részére csapatépítő vagy családi nap helyszínként, ifjú párok számára az „álom esküvő” megrendezésére nyújt csodálatos környezetet. Születésnapok, családi események otthonos megünneplésére is gyakran választanak minket.

2021-ben felújított Tornácos csárdánkban vagy tágas teraszainkon, minden szombat és vasárnap délben, korlátlan büféasztalos ebéddel várjuk vendégeinket a biztonsági szabályok teljeskörű betartásával. Bőséges, házias ízvilágú ételeink kóstolásán kívül, színes programokkal szórakoztatunk kicsiket és nagyokat. A magyar lovas hagyományokat felidéző lovassal, erdei kocsikázással, pónilovaglással, játszótérrel és népi játékokkal.

Veres1Színház

Ezeket is ajánljuk

Megosztás:

Több, mint ötven látnivaló adatai érhetőek el a Gödöllő GUIDE@HAND fejlesztésnek köszönhetően.
Töltse le ingyenes szolgáltatásunkat!

Turisztikai Egyesület Gödöllő