Események betöltése

« Összes Események

Nyári Károly és a Budapest Jazz Orchestra

július 19.8:30 du. - 10:00 du.

Ft11900 - Ft14900

Nyári Károly – csillagfénykoncert a Gödöllői Kastély Díszudvarán

2024. július 19.

Zongorazenét hallani mindig különleges érzés, kérlelhetetlenül libabőrös lesz az ember tőle, főleg, mikor olyan művész ujjai peregnek a hangszeren, mint az idén már hatvankét éves Nyári Károly, aki ugyanolyan érzékenységgel nyúl zenei- és kulturális örökségünkhöz, mint a lelkünkhöz.  S talán éppen ez az ő titka.

Neve sok-sok évtizede összefonódott már a hazai jazz- és zongoramuzsika fogalmával, ráadásul nem csak itthon, hiszen legalább a fél világot bejárta már nosztalgikus hangulatú zongoraestjeivel.

Ezúttal társa a színpadon az ország egyik legnépszerűbb big bandje, a Budapest Jazz Orchestra mellett Szulák Andrea lesz, aki ikonikus hangjával és lehengerlő személyiségével teszi teljessé Nyári bensőséges, ám világszínvonalon előadott zongorameséit. Július 19-én így telik meg a Gödöllői Kastély díszudvara jól ismert érzelmekkel, fergeteges zenei időutazással, és bennünk élő örök dallamokkal a júliusi égbolt alatt, a zongoravirtuóz pályájának legszebb műveinek köszönhetően.

További információ és jegyvásárlás:

https://www.eventim.hu/hu/jegyek/nyari-karoly-koncertje-goedoello-goedoelloi-grassalkovich-kastely-diszudvar-1407414/performance.html

A koncertet rosszidő esetén is megtartjuk – ebben az esetben a Lovarda épületébe költözik a produkció.

Részletek

Dátum:
július 19.
Időpont:
8:30 du. - 10:00 du.
Összeg:
Ft11900 - Ft14900
Esemény kategória:

Helyszín

Gödöllői Királyi Kastély
Gödöllő, 2100 + Google Térkép
View Helyszín Website