Kezdőlap » Erzsébet Királyné Szálloda

Erzsébet Királyné Szálloda

Ezüst kupolája messziről feltűnik a város főterén áll ó, szecessziós stílusban épült egykori községháza épületének, melyben a három csillagos Erzsébet Királyné szálloda 2008 tavasza óta fogad vendégeket.

Mindössze 5 perc gyalogsétára a Gödöllői Királyi Kastélytól , 62 légkondicionált, standard és superior kategóriájú szoba és rendezvénytermek állnak az egyéni- és csoportos vendégek, üzleti utazók és tranzit-utasok rendelkezésére.

Az Erzsébet Királyné Szálloda Gödöllő főterén, a Királyi Kastély szomszédságában, Budapest belvárosától mindössze 25 percre található. 62 szobával (standard, superior, deluxe és connecting), 130 fő férőhellyel, minőségi szolgáltatásokkal, stílusos étteremmel, 2 rendezvényteremmel, komplett konferencia szolgáltatással, mélygarázzsal és figyelmes személyzettel várja kedves vendégeit.

Leírás

A szálloda egyedi adottsága a hatalmas bálterem, mely berendezésétől függően ideális konferencia- és rendezvényteremként, esküvők elegáns helyszíne, családi események, találkozók hangulatos színhelye lehet. A vendégkönyv tanúsága szerint – a szálloda barátságos légköre, a személyzet kedvessége miatt – nem egy vendég választotta többnapos tartózkodásra Gödöllő kisvárosi hangulatát a főváros lüktető zsibongása helyett.

Erzsébet Királyné Szálloda

Ezeket is ajánljuk

Megosztás:

Több, mint ötven látnivaló adatai érhetőek el a Gödöllő GUIDE@HAND fejlesztésnek köszönhetően.
Töltse le ingyenes szolgáltatásunkat!

Turisztikai Egyesület Gödöllő