Urbango
Urbango Szabadtéri Kincsvadászat

tel: +36 30 434 9391
email: godollo@urbango.hu
web: godollo.urbango.hu

Az Urbango egy különleges szabadtéri programot kínál , mely egy városnéző sétával vagy kerékpározással ötvözött kincskereső kaland . Izgalmas feladatokkal fűszerezett kültéri játék, ahol a játékosok nem tudják előre, hogy mi segíti őket hozzá a következő állomások, majd végül a cél megtalálásához. A sétát és a Gödöllőhöz kapcsolódó információkat a feladványok megfejtése tesz még érdekesebbé, mely a csapattagokat arra ösztökéli, hogy közösen gondolkodjanak, és jó hangulatban töltsenek el egy kellemes délelőttöt vagy délutánt.

A résztvevők 3-7 fős csapatot alkotva küzdenek meg a feladatokkal. A játék elején a résztvevők kapnak egy kezdőcsomagot, amely a „kincskereső felszereléseket” tartalmazza.  Ebben sok minden megtalálható, turisztikai információk, térkép, és olyan tárgyak is, amelyek eleinte akár feleslegesnek is tűnhetnek, de a játék során mindenre szükség lesz. A feladatok között vannak logikai jellegűek, és olyanok is, amikor az adott helyen kell megkeresni egy tárgyat vagy egy információt.

A végállomás ismeretlen, ezt csak akkor tudják megtalálni a csapatok, amennyiben az összes feladatot helyesen megfejtették. Ha a csapat valahol esetleg elakad, a játékosok egy mobiltelefonos applikáción keresztül tudnak segítséget kérni , vagy szükség esetén akár telefonon beszélve is, amihez egy folyamatosan elérhető helpdesk működik.

Az Urbango azoknak kínál megoldást, akik nem szeretnek a városban bolyongani túravezető nélkül, mert így előfordulhat, hogy nem találják meg a jó helyeket, viszont az idegenvezetés számukra túl kötött, ezért egy köztes, strukturált, de ugyanakkor nagy szabadságot biztosító lehetőséget keresnek. A játék olyan családoknak, baráti társaságoknak és céges közösségeknek ajánlott, akik minőségi együttlétre vágynak, akik szeretik az újszerű dolgokat, és akiket nem riaszt vissza egy kis séta és egy kis gondolkodás.

Urbango Gödöllő
Turisztikai Egyesület Gödöllő
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.