Megközelítés

Az utazás Gödöllőre Budapestről gépkocsival fél-, HÉV-vel háromnegyed órát vesz igénybe. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérhez közelebb van, mint a főváros, a repülőtérről 20 perc alatt ide lehet érni.

Autóval

Budapest központjából az Andrássy út, a Világörökség sugárútja a Városligeten keresztül vezet az M3-as díjköteles autópályára. Díjfizetés nélkül a régi 3-as utat javasoljuk a Keleti Pályaudvartól a Kerepesi úton keresztül.

Tömegközlekedéssel

Különleges élmény lehet a a több mint egy évszázada működő Gödöllői HÉV, amely a baloldali közlekedés hagyományait őrzi, az országban egyedüliként. A HÉV menetrendet itt érheti el.

Kerékpárral

Kiépített kerékpárút Budapest városközpontból a városhatárig Ilonatelepig, a régi 3-as út mellett vezet. Jó megoldás lehet viszont vonaton szállítani a kerékpárt a Gödöllői Királyi Váróig, ahol nemrégiben ingyenesen használható B+R tároló nyílt. A 243 négyzetméteren 104 kerékpár elhelyezésére van lehetőség, az első vonat érkezésétől az utolsó szerelvény indulásáig (menetrend itt ). A területen kamerás megfigyelés működik.

Vonattal

Budapestről a Keleti Pályaudvarról induló vonatok 30-50 perc alatt érnek a Gödöllői Királyi Váróhoz. A menetrendek eléréséhez kattintson ide .

Autóbusszal

Gödöllő nagyjából 50 perc alatt az M2-es metróvonal (menetrend itt ) Stadionok állomásánál levő Stadion Autóbusz Pályaudvarról induló buszjáratokkal is elérhető, az indulási időpontok itt találhatók.

Turisztikai Egyesület Gödöllő
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.