Mater Salvatoris Lelkigyakorlatos Ház és Konferencia Központ
2100 Gödöllő, Kapucinusok tere 3.
+ 36 28 420 176
matersal@invitel.hu
Fax: + 36 28 510 742
  www.matersalvatoris.hu

A máriabesnyői Nagyboldogasszony Bazilikára néz ő, visszafogottan elegáns Mater Ház különösen szép környezetben kínál szállást az elcsendesedésre vágyóknak, lelkigyakorlatok gazdag választékát pedig a lelki megújulást, feltöltődést keresőknek.

A Salvator nővérek hatalmas parkkal övezett egykori otthonában pihennek meg a Máriabesnyői csodatévő Szűzanya szobrához zarándokolók és a Mária Úton járók is. A vendégszobák 1-5 ágyasak, az ifjúsági szálláson 12-19 ágyas termek és teljes ellátás is rendelkezésre áll. Rendezvényteremként bérelhető a 180 főt befogadó kápolna és a 30 és 60 fős előadótermek. A 155 főt jelentő szálláskapacitás lehetővé teszi több kisebb csoport egyidejű fogadását, a zárt parkolóban egyszerre 40 gépkocsi parkolhat.

A Mater Salvatoris a kongresszusok, tanácskozások, továbbképzések ideális színhelye , a f inom házi-ízeket kínáló étterem különösen kedveltté teszi a vendégek körében. A hely atmoszférája és tradicionálisan vendég-központú személyzete miatt egyéniekből is egyre több a törzsvendég.

A Budapesttől mindössze 30 km-re lévő ház a 30-as főút mentén fekszik és a Keleti pu-ról induló vonattal is könnyen megközelíthető .

A Mater Salvatoris egész évben szervezett lelkigyakorlatai a különböző kor- és családi állapotú csoportok - idősek, házaspárok, elváltak, fiatalok, értelmiségiek, egyházközösségi munkatársak – körében népszerűek. Lelkigyakorlathoz szállást kereső csoportoknak (10-160 fő) az önfenntartó intézmény kedvező áron kínál szolgáltatásokat.

Turisztikai Egyesület Gödöllő
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.